Liiku 100! -kilpailu

Liiku 100! -kilpailusuomi100logo

Pohjois-Karjalan yläkouluillle keväällä järjestetty Liiku 100! -ideakilpailu saa jatkoa syksyllä, kun Liiku 100! -ideat laitetaan käytäntöön 28.8.-6.12.2017 välisenä aikana.

Liiku 100! -kilpailuun osallistutaan luokittain siten, että luokka tekee jonkin yhteisen liikunnallisen jutun, jossa toistuu luku 100. Se voi olla helposti ja nopeasti toteutettava juttu, kuten että luokka tekee yhteensä sata kyykkyä, tai se voi sijoittua pidemmälle aikajaksolle kuten että luokka sadan päivän ajan käy joka päivä kiertämässä koulun ympäri kerran päivässä. Se voi olla myös jotain yhteisöllistä ja osallistavaa, kuten että luokka vie syksyn aikana yhteensä sata mummoa ulkoilemaan. Vain mielikuvitus on rajana!

Katso opppilaiden keksimisiä Liiku 100! -vinkkejä lisää tästä liiku100hahmo

Jaossa on yhteensä 4000 euron edestä palkintoja ja kilpailuun osallistutaan lähettämällä todiste (eli kuva tai video) luokan tekemästä Liiku 100! -teosta joko Instagramin, Facebookin, WhatsAppin tai sähköpostin kautta.

Lue lisää palkinnoista ja tarkat kilpailuohjeet tästä

Kilpailua ovat mukana järjestämässä Pohjois-Karjalan kunnat, Pohjois-Karjalan maakuntaliitto, Itä-Suomen aluehallintovirasto, Pohjois-Karjalan liikunta, Itä-Suomen liikuntaopisto ja Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskus.

Lisätietoja antaa terveyden edistämisen suunnittelija Ellinoora Ojala, 050 322 9892, ellinoora.ojala(a)kansanterveys.info